Qui som

Rondallaire

Fa 15 anys que interpretem i creem espectacles amb el llenguatge dels titelles, de la llum, les ombres, la interpretació teatral i la música. Els compartim amb el públic en diversos espais i en diferents formats com ara les sessions del conte a les biblioteques, als teatres dels centre cívics, a les escoles, a particulars, a les places i teatres… i ens continua inspirant i continuem aprenent de cada nova oportunitat.

Marta Esmarats

Actriu, titellaire, professora joc dramàtic.marta

Fa 15 anys que interpreto contes, faig de titellaire, i jugo amb el llenguatge de les ombres, el meu cos i la veu. He treballat com actriu i professora de teatre a l’escola Rosa Sensat, a l’Institut del Teatre, la UPC, associacions de mestres i a la UVic.
Estic llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del teatre i diplomada en magisteri per la UVic. Vaig fer un postgrau de pedagogia teatral i una formació personal de yoga amb Sadhana.
He après Comèdia de l’art amb l’Antonio Fava, en Lluís Graells, dansa-teatre amb la Marta Carrasco, l’Eva Karzac. Veu amb la Marissa Josa, Interpretació i teatre gestual amb en Roberto Romei, el Théatre del Mouvement, el Teatro de los Sentidos, en Norbert Gotz m’ha obert les possibilitats de la llum i l’ombra i amb la René Baker i l’Alfred Casas he après el llenguatge dels titelles… Yoga amb l’Arjuna Peragon, l’Imma Campos…
He après amb la maternitat, intensament, i cada dia amb les meves filles, la Nora i l’Alina.

Montse Fletas

Artista plàstica, escenògrafa,restauradora.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha treballat en el projecte del Museüm Für Naturkunde “Die Kunst des Sammels” a càrrec de Julius Klein a Berlin. Ha participat en diverses exposicions col•lectives i individuals arreu de Catalunya.
Construeix màscares de comèdia de l’art i escenografies per espectacles teatrals. Actualment és la propietària del local Belles Arts de Vic, que és alhora taller, galeria i botiga de materials relacionats amb l’art.
Il·lustradora de contes per nens i nenes i dissenyadora d’escenografies de diferents espectacles de contes. Creació de titelles , màscares i escenografies.
Restauradora.

Miquel Fletas

Geògraf i músic.

Interpreto i creo cançons amb l’ajuda de diferents instruments com la guitarra, el piano o l’acordió diatònic. miquel

He participat en el disseny i la creació de l’escenografia de tots els muntatges teatrals de la companyia, també en la creació de titelles amb Rondallaire.

He après d’en Norbert Gotz sobre el llenguatge del teatre d’ombres. He treballat com a tècnic de so i creador d’ambients sonors  participant i encarregant-me del disseny gràfic i l’apartat audiovisual.
Continuo aprenent de la mà de músics, luthiers i sobretot de les meves filles.